The best Side of kırklareli prefabrik ev

Wiki Article

Prefabrik evler istenilen her yere taşınarak firmamız uzman ekipleriyle günler içerisinde kurulum yapılıyor. İç ve dış boya uygulamalarına varana kadar çok sayıda işçilik firmamız tarafından yapılıyor.

Konteynerden birçAlright ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve contemporary konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Belirtilen hazır ev fiyatlarına saha kurulumu işçilikleri dahil olup fiyatlar Eylül 2024 listesi baz alınarak önerilmiştir.

Kişi esaslı olarak ifade edilen bu yapılar aynı zamanda da kullanılan yapı malzemesine göre de değişmektedir. Firmamız sizlerin isteklerine göre talep edilen sipariş üzerine prefabrik ev yapmaktadır.

Prefabrik ev modelleri aynı zamanda balkonlu, teraslı gibi pek çOkay şekilde olabilmektedir. Bütün modeller kullanıcılarına başlıca şu avantajları sağlamaktadır:

Modüler bağlantı özelliği hazır evin saha kurulumunu diğer konut modellerine göre yüzde tekirdağ prefabrik 70’lere varan oranda hızlandırmaktadır.

Prefabrik evlerde yaşamaya başlayan kişilerin aslında ilk güzel yorumu şu oluyor sizin sayenizde çocuklarımızla one sene öncesinden ev sahibi olduk bize 1 sene kazandırdınız tekirdağ prefabrik ev çünkü bir betonarme ev 1 sene sürmekte oluyor.

Son derece uygun olan fiyatları ile dileyen kişilerin muhakkak bilmesi gereken bazı bilgiler vardır. Evlerin yapım süreci ve inşaat süresi son derece kısadır.

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2021 yılında modeline göre değişmekteydi. Fakat anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022 yılında sadece modeline göre değil aynı zamanda özel proje opsiyonlarına göre değişim göstermektedir. Bu açıdan incelediğimizde prefabrik evlerin fiyatları evin projesinde bulunmayan veya opsiyon olarak tercih ettiğiniz malzemelerin seçimi fiyat teklifini de etkileyecektir.. 

Aynı şekilde kullanılan malzemenin kalitesi de direkt olarak fiyat aralığını etkileyebilir. Daha kaliteli iç ekipmanların kullanılması, dış materyallerde çOkay daha kırklareli prefabrik kaliteli izolasyon ve yapı malzemelerinin kullanılması fiyatları yukarıya kırklareli prefabrik ev modelleri doğru taşımaya yetecektir.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Daha geniş bir kullanım alanına ihtiyaç duyan fakat yeterli arazi genişliğine sahip olmayan kişilerin çift katlı prefabrik ev seçeneklerini değerlendirmesi verimli bir deneyimi beraberinde getirir. Çift katlı yapılarda en sık tercih edilen modellerin başında prefabrik villa seçenekleri gelir.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında tekirdağ prefabrik ev fiyatları şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Report this wiki page